X
header one

Den rigtige app kan gøre høreapparatets funktioner mere tilgængelige og give brugeren fuld og let kontrol over sine høreapparater. Det giver større tillid til at klare dagens udfordringer.

Forestil dig, hvor befriende det må være at kunne skifte program eller justere lydstyrke ved at bruge din smartphone. Eller at kunne give en mikrofon til taleren, så du kan høre hvert ord klart og tydeligt.

Oversigt over apps fra Signia

myControl App

Branchens mest avancerede fjernbetjenings-app

myControl App fungerer som en fjernbetjening, der giver adgang til hurtige justeringer. Den er den eneste app, der tilbyder 360o mikrofonkontrol. Brugerne kan justere program og lydstyrke, systemlyde, forsinket aktivering, lavt batteri intervaller og flyindstilling.

Vores app kan også anvende informationer fra smartphone bevægelsessensor og giver dermed den bedst mulige lytteoplevelse, når brugeren er i bevægelse.

Den ligner en fitness-tracker og myControl App hjælper brugerne til at drage omsorg for deres hørelse ved at vise støjbelastning og stemmeaktivitet, hvilke begge er sundhedsindikatorer.

Det unikke akustiske forbindelsessystem lader desuden brugerne drage fordel af myControl App’en, når andre trådløse systemer ikke kan anvendes, for eksempel ved flyindstilling.

Download myControl App

Signia myHearing App.

myHearing app fra Signia er en intuitiv smartphone-app til høreapparatbrugere.

Den tilbyder dine kunder alle de supportværktøjer, der er behov for, til at guide dem gennem en succesfuld prøveperiode: Guidet hjælp til høretræning, kundefeedback om lydoplevelserne og direkte kommuniation med dine kunder via CareChat-funktionen, hvor end de befinder sig.

 

Læs mere om myHearing App
TeleCare_smartphone_950x1100px

easyTek App: Diskret betjening med én finger.

easyTek-appen kan downloades gratis fra Google Play eller Apple App Store* og gør det muligt for brugerne at betjene funktioner på deres høreapparater hurtigt og bekvemt.

easyTek App i detaljer.

Med easyTek-appen kan brugerne ændre lytteprogrammer, lydstyrke, retningsvirkning, tinnitusindstillinger og SoundBalance™. Det er endda muligt at tjekke høreapparaternes batteristatus.

easyTek_easyTek-App_950x1095px

Download easyTek App

easyTek_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_da_300px

google-play-badge_da_300px

touchControl App: Et tryk er alt, der skal til.

TouchControl-appen giver brugerne mulighed for at styre høreapparaterne diskret fra deres Android- eller iOSsmartphone, uden at der kræves yderligere hardware. Appen gør det muligt for brugerne at ændre lytteprogrammer og justere lydstyrken, og den kan downloades gratis fra Google Play eller Apple App Store.

touchControl-App_icon_500px

Download touchControl App

touchControl_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_da_300px

google-play-badge_da_300px

Høretest app: Hjælper dig med at vurdere, om klienten har en hørenedsættelse.

Høretesten er lavet af vores audiologiske eksperter og kan bruges til at vurdere, om klienten har en hørenedsættelse. Appen er gennemtestet for at sikre, at resultatet bliver så nøjagtig som muligt.
Høretesten kan ikke erstatte en rigtig høretest udført af specialuddannet personale. Vi anbefaler, at klienten bruger resultatet som en vejledende test og som udgangspunkt for en nærmere vurdering af sin hørelse af specialuddannet personale.

Testen fungerer uafhængigt af sprog, så det er ligegyldigt, hvilket sprog der anvendes til testen.

Høretesten vurderer hvor godt man opfatter ord i baggrundsstøj. Det er baseret på viden om, at personer med hørenedsættelse har sværere ved at forstå tale i støjende omgivelser, f. eks på restauranter eller togstationer.

Hearing-Test-App_icon_950x700px

Download Høretest app

Hearing-Test_app-icon_frame-round_300x300px

Apple-App-Store-Badge_da_300px

google-play-badge_da_300px