X

The connected ear: Mere end blot streaming.

Pure 13 BT primax er det første høreapparat fra Signia som tilbyder direkte streaming fra iPhone uden at gå på kompromis med vores audiologiske kernefeatures: Narrow Directionality – som giver bedre taleforståelse i støjende omgivelser – klinisk dokumenteret. Spatial SpeechFocus som fokuserer på tale uanset hvor den kommer fra og Binaural eWindscreen som effektivt reducerer vindstøj.

Lavt strømforbrug
Med primax™ star-platformen kan dine klienter få fordel af en fremragende Bluetooth-streaming og et meget lavt strømforbrug, uden at det går ud over de audiologiske krav, der er til et moderne høreapparat.

Forbundet med verden
Høreapparaterne forbinder klienterne til deres familie,

venner og kollegaer, forbinder dem til deres iPhone og forbinder dem til dig som hørespecialist. Derfor bruger vi betegnelsen ”The connected ear”.

Det første høreapparat i verden, der anvender bevægelsessensorer

Høreapparaterne er ”Made for iPhone” og ved at bruge den nye myControl App, kan klienten bruge de smarte funktioner på deres iPhone. For eksempel bruger appen bevægelsessensorer til automatisk at justere høreapparaterne til den mest optimale indstilling for bedste taleforståelse – både når de bevæger sig og står stille.

Dine kunder får glæde af:

 

 

 

Læs mere om the Connected Ear.

 

* Studier gennemført på University of Northern Colorado i 2015 undersøgte effektiviteten af de nye primax-funktioner ved at indsamle og analysere kontinuerlige EEG-data, mens subjekterne udførte taletests. For de to primax-funktioner, SPEECH og EchoShield, viste den objektive hjerneaktivitet en markant reduceret lytteindsats, når funktionen blev aktiveret.