X
Tailor-made for the most discerning wearers, Signia’s new Insio Nx delivers a more natural sound with maximum discretion.
2018-05-30

Skræddersyet til diskretion og fantastiske lydoplevelser!

Signias nye Insio™ Nx høreapparater er perfekte til brugeren der ønsker naturlig lyd og den mest diskrete løsning.

For høreapparatbrugere, der ikke ønsker opmærksomhed omkring deres høretab, er nye Insio Nx CIC- og IIC-høreapparater en  mulighed. Insio Nx gengiver den naturlige måde at lytte på og er næsten usynligt, som det sidder i øregangen.

Den nye Insio Nx fra Signia er udstyret med Ultra HD e2e, som giver naturlig retningsvirkning og overlegen trådløs binaural lydoverførsel. Dette gælder også for det lille CIC-apparat med en enkelt mikrofon. Brugere kan nyde krystalklar lyd og taleforståelse, selv i støjende omgivelser og mens de taler i telefonen.

Insio Nx gengiver den naturlige måde at lytte på

Eftersom, at Insio Nx sidder i øregangen, har brugerne mulighed for at anvende telefoner og hovedtelefoner på samme måde, som de har gjort før. Brugen af Insio er så naturlig, at man helt glemmer høreapparaterne.

Nye mindre komponenter gør det desuden muligt at tilpasse høreapparatet til mindre øregange. Desuden er Insio Nx kompatibel med touchControl App, som gør det muligt for brugeren at styre lydstyrken let og diskret med sin smartphone.

Oplev mere af Insio Nx her.