X
What do a stylish appearance, portable rechargeability and Own Voice Processing have in common when it comes to hearing aids? Signia Styletto!
2018-11-09

Styletto. Revolutionerende design og enestående lyd

Tilbage i august kunne vi afsløre designet på vores nyeste høreapparat, Styletto. Og det er med stor glæde, at vi i dag begynder salget af de elegante apparater.

I dag er mode ikke kun begrænset til tøj og smykker. Personlig stil og selvopfattelse fylder meget, og vi klæder os efter vores præferencer. Vi forventer også, at medicinske produkter, som fx briller, skal være i overensstemmelse med vores stil. Så hvorfor skulle det være anderledes med høreapparater?

Omkring halvdelen af de personer, der i Danmark har mildt til moderat høretab, har endnu ikke høreapparater*. Som producent sigter Signia på at designe høreapparater, der passer ind i livet for dem, der har brug for dem.

Mange personer foretrækker ikke at bruge høreapparater på grund af, hvordan de ser ud og føles. De tilgængelige modeller er ikke i overensstemmelse med deres selvbillede og livsstil.

Styletto HEARWEAR
Høreapparater som mode-objekt er endnu et område, der er stort set uudforsket. Når der skal vælges mellem ydeevne og æstetik, vælger virksomheder og forbrugerne ofte den praktiske model. Signia har imidlertid lykkedes med at kombinere begge dele.
For dem, der tidligere blev afskrækket af traditionelt udseende høreapparater, tilbyder Signia nu Styletto. Alle fortjener at føle sig godt tilpas med deres udseende – Styletto gør dette til en realitet.

En helt ny formfaktor
Styletto ’hearwear’ er blevet gjort mulig ved at udvikle og benytte et aflangt litium-ion-batteri i stedet for de klassiske knapcellebatterier. Dermed har Signia også lagt navn til en helt ny formfaktor inden for høreapparater, nemlig SLIM-RIC (Slim Lithium-Ion Module for Receiver-In-Canal).

Den medfølgende oplader er udført i et elegant kompakt design og er lige til at have med på farten. Et indbygget batteri i opladeren sørger for fire dages brug uden tilslutning til en strømkilde, og kun 30 minutters opladning giver fem timers brug – så brugerne kan leve det liv, de vil – når de vil.

De indre værdier
Styletto er udstyret med Signias Nx-platform, hvor brugeren vil opleve sin egen stemme som naturlig ved hjælp af den unikke OVP-teknologi (Own Voice Processing), som kun findes i Signias Nx-høreapparater. En naturlig egen stemme er vigtig for accepten af og vedvarende brug af høreapparater.

Vigtigst af alt gør Styletto det nemmere at høre tale i støj – hvilket ofte er den største udfordring, hvis man er hørehæmmet.

Læs mere om Styletto her

* Kilde: Høreforeningen.