X
Signia har udviklet et nyt høreapparat med alle Signia Nx fordele og med endnu nemmere daglig anvendelse.
2018-02-21

Gør klar til naturlig egen stemme og nem daglig brug.

Signia har udviklet et nyt høreapparat med alle Signia Nx fordele og med endnu nemmere daglig anvendelse.

Signia Nx med OVP™ løser problemet med opfattelsen af egen stemme og giver brugeren en klar og farverig lydoplevelse. Verdens første system med Own Voice Processing (OVP™) giver en umiddelbar accept af tilpasningen for hele 80% af de brugere*, der ellers har været utilfreds med lyden af egen stemme!

Brugere af høreapparater ønsker en klar og farverig lydoplevelse og apparaterne skal være lette og nemme at bruge i en travl hverdag. Derfor har Signia udviklet et helt nyt høreapparat, der giver brugerne alle disse fordele. Den 1. marts 2018 vil Signia præsentere dette nye høreapparat, som er den ideelle løsning til brugere, som måske har lidt svært ved at håndtere små høreapparater og små batterier og som ønsker apparater, der er lige til at bruge og er ready-to-go.

Du kan læse meget mere om det nye høreapparat fra den 1. marts 2018.

* 2017 “OVP Study” foretaget på University of Northern Colorado for at undersøge virkningen af OVP (Own Voice Processing) på spontan accept efter grovindstilling af høreapparatet. Flere detaljer her: www.signia-pro.com/ovp-study