X
Som tilpassere tilstræber vi at give brugere en lyd, der opfattes så naturlig som muligt.
2017-11-29

Nyheden med helt naturlig egen stemme

Som tilpassere tilstræber vi at give brugere en lyd, der opfattes så naturlig som muligt

Hørbarhed og naturlig stemme er helt grundlæggende for accept af høreapparatet ved tilpasningen. Alligevel bryder mange brugere sig ikke om lyden af deres egen stemme.

Signia Nx er den første og eneste platform med en rigtig løsning på problemet med egen stemme. Kun ved at kombinere hørbarhed og naturlig egen stemme opnås brugerens accept ved tilpasningen.

I et forsøg på at løse problemet med egen stemme reducerer man ofte forstærkningen og øger ventilationen. Disse tiltag fører til reduceret hørbarhed og dårlig taleforståelse i støjende omgivelser. Uanset hvad man gør, bliver resultatet et kompromis imellem lydkvalitet og hørbarhed.

Indtil nu har man betragtet dette velkendte problem som uløseligt. Nx står for Natural experience eller på dansk: naturlig lyd.

Signia Nx med OVP™ for naturlig stemme

Signia Nx er den første og eneste platform med en rigtig løsning på problemet med egen stemme. Kun ved at kombinere hørbarhed og en naturlig egen stemme opnås brugerens accept ved tilpasningen.

Own Voice Processing (OVP™) er den eneste teknologi, er løser problemet med egen stemme og forbedrer accepten af tilpasningen. For at opnå naturlig egen stemme behandles lyden af brugeres egen stemme helt uafhængigt af andre stemmer og lyde. Nøglen til OVP™ findes i vores opgraderede Ultra HD e2e, som er en kontinuerlig binaural forbindelse i fuld båndbredde. Den bruger retningsmikrofonerne til med stor præcision at scanne omgivelserne og genkende brugerens egen stemme.

Brugerens egen stemme bliver behandlet således at den opleves som normal imens det øvrige lydlandskab bliver behandlet separat. Vi kalder dette parallel lydbehandling.

Det er den kontinuerlige binaurale forbindelse i fuld båndbredde, som adskiller Signia Nx fra andre mere enkle trådløse e2e systemer. Signia Nx giver den mest naturlige lyd og den bedste taleforståelse i støj.

Den mest avancerede lydbehandling, med en enestående taleforståelse i støj.

Ud over at forbedre brugerens opfattelse af egen stemme sørger Ultra HD e2e også for at de binaurale retningsmikrofoner giver krystalklar taleforståelse og en naturlig lyd i alle lyttesituationer – også de mest støjende. Nye algoritmer giver brugeren mulighed for at orientere sig i lydbilledet og opleve den mest præcise rumopfattelse for en helt kompromisløs lytteoplevelse i alle omgivelser.

Vores udvidede dynamikområde med maksimalt input på 113 dB giver krystalklar lyd ved kraftigere input, og det nye anti-feedbacksystem giver mere stabil gain og sikrer god lydkvalitet.
Hele systemet styres af Signias unikke situationsgenkendelse, der sikrer, at OVP™ og behandlingen af hele lydbilledet arbejder harmonisk sammen for at genskabe naturlig hørelse.

Enestående Hørelse og Bluetooth, en unik kombination.

Det er den kontinuerlige binaurale forbindelse i fuld båndbredde, som adskiller Signia Nx fra andre mere enkle trådløse e2e systemer. Takket være Ultra HD e2e kan vi tilbyde brugerne vores patenterede OVP™ og ”bedre end normal hørelse”. *

Ultra HD e2e har øjeblikkelig og kontinuerlig detektion af egen stemme og Bluetooth-forbindelsen på 2.4 GHz giver en fremragende lydkvalitet, når der streames fra iPhone og TV.

Signia TeleCare – høreklinikken er med i lommen hele tiden!

At finde den optimale indstilling i klinikken er én ting, men hvordan sikrer vi, at brugeren nyder godt af den mest naturlige lyd i hverdagen?

Signia TeleCare gør det nemt at kommunikere med brugeren og foretage efterjusteringer i afprøvningsperioden.

TeleCare 3.0 introducerer fuld live fjernjustering, så tilpassere kan finjustere brugerens høreapparater i de lydsituationer, hvor apparaterne reelt bruges. Brugeren kan omgående give tilbagemelding på finjusteringen. Det virtuelle hjemmebesøg er en realitet.

Læs mere om TeleCare på denne side i nær fremtid.

 

*To kliniske studier har vist, at binax giver bedre hørelse end normal hørelse i krævende lyttesituationer (University of Colorado, 2014; Oldenburg Hörzentrum, 2013).