X
Et nyt studie viser, at OVP giver en naturlig egen stemme hos 8 ud af 10 personer.
2018-02-01

OVPTMgiver 80% spontan accept

Et nyt studie viser, at OVP giver en naturlig egen stemme hos 8 ud af 10 personer.

Som tilpassere ønsker vi at give høreapparat-brugere en helt naturlig lydkvalitet i deres høreapparater. Dagens teknologi har givet mange forbedringer i lydgengivelsen, men mange høreapparat-brugere har stadig problemer med lyden af egen stemme. Mange brugere er slet ikke tilfredse med lyden af egen stemme efter en ellers god tilpasning.

Signia Nx er den nyeste teknologi-platform og den giver som det første høreapparat i verden en ægte løsning på problemet med egen stemme. Signia Nx har en hidtil uset accept af lydkvaliteten efter Grovtilpasningen med et usædvanlig god hørbarhed og en helt naturlig lydgengivelse af egen stemme. OVP™ (Own Voice Processing) forbedre den umiddelbare accept af egen stemme for 80% af hidtil utilfredse HA-brugere*.

Alle brugere kan have fordel af Own Voice Processing. Erfaring viser, at selv brugere, der ikke rapporterer om problemer med egen stemme, oplever en forbedring af lyden af egen stemme med OVP.

Læs mere om OVP, og se vores korte video.

* 2017 “OVP Study” conducted at University of Northern Colorado examining the effect of own voice processing on spontaneous acceptance after first fit of hearing aids. Further details: www.signia-pro.com/ovp-study.