X
Vidste du, at omkring ni ud af 10 personer med et mindre høretab ikke bruger høreapparater? Læs mere om, hvorfor mange vælger at undgå høreapparater!
2018-08-07

Potentialet for flere høreapparatbrugere er større, end du måske tror

Vidste du, at omkring ni ud af 10 personer med et mindre høretab ikke bruger høreapparater? Hvorfor vælger så mange at undgå høreapparater, og hvordan bidrager vores banebrydende produkt til at ændre holdningen til høreapparater?

 

En ud af seks voksne lider af høretab ifølge den seneste europæiske statistik over høretab. Ydermere bruger ni ud af 10 personer med mildt til moderat høretab ikke høreapparater endnu. Det betyder, at der findes en stor gruppe personer, der reelt kunne få gavn af at gå med høreapparater, men som skal opfordres til at erkende det og anskaffe sig det første sæt.

Frygten for at erkende et høretab

For at få fat i netop denne kundegruppe, er vi nødt til at forstå, hvorfor disse personer vælger at undgå høreapparater. Det er nok ikke overraskende viden, at den største grund til er den forlegenhed, der kan være forbundet ved at gå med dem. Mange mennesker tror, at høreapparater er store og klodsede enheder, der sidder bag øret og er meget synlige. Men det er ikke tilfældet med moderne teknologi.

Høretab kan ramme alle, og derfor er det vigtigt, at personer, der har brug for høreapparater, kan bære dem uden betænkelighed, men med selvtillid. I dag er høreapparater så godt som usynlige – og nogle er endda så små, at de sidder dybt inde i ørekanalen.

Naturligvis kan små høreapparater mindske den negative association, der kan være forbundet med høreapparater, så brugeren kan fortsætte med at leve sit liv, uden at nogen bemærker, at de bruger høreapparater.

Hvad kan et banebrydende design gøre for dem, der lever med høretab?

Mens de små i-øret-apparater kan være en fantastisk måde at “skjule” et høretab på, kan de ikke ændre den bekymring og de frustrationer, som høreapparatbrugere kan forbinde med erkendelsen af, at de nu skal gå med høreapparater. Vi er nødt til at grave dybere og tage fat på disse frustrationer for at se nærmere på, hvordan de føler, samt hvad alle andre tænker om det at gå med høreapparater.

Tænk, hvis man kunne skabe et enestående design, som ikke blev associeret med høretab – som i stedet blev forbundet med elegance og med et design, der svarer til folks selvopfattelse og livsstil.

Hvad ville dette nye design gøre for dem, der går med et ubehandlet høretab? Det ville ændre deres liv og gøre det muligt for dem at føle sig trygge i hverdagen. I stedet for at have noget på øret, der føles som et medicinsk produkt, kan de stolt bære en højteknologisk høreløsning, der passer til deres stil og personlighed. Det kan give mere selvtillid og være med til at nedbryde de negative holdninger, der er forbundet med høretab og brugen af høreapparater.

Hvis du er interesseret i at finde ud af mere om vores nye, banebrydende høreapparater, og hvordan de kan forvandle brugernes liv, så tilmeld dig vores nyhedsbrev. I løbet af de kommende uger vil vi præsentere nogle spændende oplysninger om et skelsættende produkt, som du ikke bør gå glip af!

 

Signia PRO på Facebook

Glem ikke at tilmelde dig vores nye Facebook-gruppe for professionelle, ’Signia PRO’.  Her kan du finde nyttige tips og opdateringer fra os.

Bliv medlem