X
2016-02-11

Spørgsmål og svar

På hvilket måde adskiller Signia sig fra Siemens brandet?

Hvor længe vil Siemens brandet eksistere i høreapparatindustrien?

Sivantos har indgået aftale med Siemens om fremadrettet at anvende Siemens brandet i udviklingen, markedsføringen og salget af høreapparater for en periode. Derfor kan og vil Siemens brandet fortsat blive anvendt af Sivantos i de kommende år.

 

På hvilket måde adskiller Signia sig fra Siemens brandet?

Signia bygger på den erfaring og alle de værdier, vi har udviklet gennem årene. Brugen af Signia som brand vil åbne for nye muligheder og appellere til en bredere kundegruppe.

 

Hvilken relation har Siemens brandet og Signia til hinanden?

Signia vil være vores nye produkt brand, som vi vil bruge side om side med det kendte Siemens brand i de kommende år. Ved at anvende begge brands på vores produkter og i vores markedsføring, kan vi udnytte det bedste fra begge brands. På den ene side kan vi fortsat drage fordel af kendskabet til navnet Siemens, og på den anden side vil Signia gøre det muligt at kommunikere med vores kundegrupper på ny måde og appellere mere bredt.

 

Hvad vil ændre sig for samarbejdspartnerne, når Siemens ikke længere eksisterer som produkt brand?

Sivantos har afsluttet regnskabsåret 2015 med den mest højeste omsætning i firmaets historie. Selv om firmanavnet har ændret sig, har markedets accept af vores produkter og tjenester været usædvanlig god. I løbet af det sidste år har Sivantos investeret kraftigt i produktudvikling og i optimering af vores produktionsapparat samt i salg og marketing. Vi vil blive ved med at investere i disse områder, så Signia brandet fremover vil være i stand til at levere innovative produkter og excellent service til vores samarbejdspartnere og deres kunder.

 

Hvad vil ændre sig for slutbrugerne, når Siemens ikke længere eksisterer som produkt brand?

Hvad gælder teknologisk udvikling, kvalitet, garantier, reparationer, service og support, er der intet der vil intet ændre sig for vores samarbejdspartnere og slutbrugerne. Vores mål med Signia er især at henvende os til et bredere kundesegment igennem online og sociale medier, der appellerer til et bredere publikum.

 

Vil samarbejdspartnere stadig have mulighed for at anvende Siemens brandet i deres markedsføring?

Ja, samarbejdspartnere vil fortsat kunne bruge logoet fra Siemens høreapparater eller Siemens Approved Partner symbolet i deres reklame og markedsføring, så længe der foreligger en aftale med det lokale selskab herom og reklamen drejer sig om reklame for Signia eller Siemens produkter og følger retningslinjerne for brug af brandet.