X
Signia Nx anvender verdens første system med OVP, som forbedrer den spontane accept af egen stemme for 80% af de brugere, der er utilfredse* med lyden af egen stemme!
2018-04-16

Signia Pure Charge&Go Nx med trådløs opladning

Mange brugere har problemer med at håndtere små batterier, hvilket besværliggør eller helt udelukker batteriskifte. Det bliver nu løst med vores nye høreapparat Signia Pure Charge&Go Nx.

Pure Charge&Go Nx er nemt at oplade, da vi har indbygget ladecellen i selve høreapparatet. Det trådløse, kontaktfrie ladesystem gør opladningen endnu nemmere, da høreapparaterne blot anbringes i opladeren, så klarer den resten – og brugerne slipper helt for den besværlige håndtering af de små batterier.

Ladecellen har tilstrækkelig kapacitet til at give konstant Bluetooth-forbindelse til de brugere, der taler meget i mobiltelefon, lytter til musik eller ser TV.

Markant forbedring af egen stemme

Signia Nx-platformen er markedets førende og OVP™-featuren (Own Voice Processing) er helt unik for Signia Nx. OVP gør det muligt at adskille signalbehandlingen afbrugerens egen stemme fra andre personers tale, så brugerne opfatter sin egen stemme som helt naturlig.

Ifølge studier forbedrer OVP den spontane accept af egen stemme for 80% af de brugere, der før var utilfredse med lyden af egen stemme, og teknologien er selvfølgelig også at finde i vores nye apparat Pure Charge&Go Nx.

*2017 ”OVP Study” gennemført ved University of Northern Colorado, som undersøgte vurdering af egen stemme med OVP for spontan accept efter First Fit tilpasning. Flere detaljer på: www.signia-pro.com/ovp-study.