X
2016-02-22

Velkommen til lydens farver

Et helt nyt og spændende kapitel begynder i vores firmas historie. Vi er glade for at kunne præsentere vores nye brand, Signia

Et helt nyt og spændende kapitel begynder i vores firmas historie. Vi er glade for at kunne præsentere vores nye brand, Signia. Velkommen til SigniaSiemens-Signia-double-branding_en-928x320

Signia vil blive vores nye produktbrand, som vi vil bruge side om side med det kendte Siemens brand i de kommende år. Vi er begejstrede for denne forandring, da vi kan bruge det bedste fra begge brands i vores markedsføring. På den ene side kan vi fortsat drage fordel af kendskabet til navnet Siemens, og på den anden side vil Signia gøre det muligt at kommunikere med vores kundegrupper på en mere iøjnefaldende og vedkommende måde. Signia og kommunikationen med vores kunder vil være grundlaget for vores fremtidige vækst.

Den vedlagte brochure beskriver, hvad Signia står for: Vores brand-løfte, vores filosofi og vores kerneværdier. Vi tilføjer et nyt brand, men vi fjerner ikke noget. Dine kendte kontaktpersoner vil være de samme, og det gælder også vores samarbejdsaftaler, kontrakter, aftaler, garantiforpligtigelser og servicemål. Som hidtil kan du regne med exceptionelle produkter, attraktive salgsaktiviteter og engagerede medarbejdere, som du forventer af os.

Vores løfte til dig er, at vi vil fortsætte med at udvikle innovative produkter centreret omkring dine klienters behov leveret med den bedste kvalitet og den største grad af tilfredshed. Signia vil omfatte et omfattende program af avancerede og elegante høreløsninger, der inviterer dig og dine brugere til at nyde alle lydens farver.

Vi forpligter os til at skabe fremtiden for bedre hørelse, og vi ser frem til at være din foretrukne samarbejdspartner på denne spændende rejse.