X
Nye Silk Nx er en diskret i-øret apparat, der kan tilpasses med det samme.
2018-05-24

Signia Nx for den mest naturlige lyd og højeste dikretion.

Nye Silk Nx er en diskret i-øret apparat, der kan tilpasses med det samme.

Replicating Nature.

Skræddersyet til diskretion og fantastiske lydoplevelser!

Mange brugere kan føle sig usikre ved brug af høreapparater, da de ikke ønsker, at andre skal vide, at de har et høretab. Med de nye Silk Nx fra Signia ønsker vi at give brugerne et næsten usynligt alternativ, med den mest naturlige lytteoplevelse. Vores nye CIC-apparater er et godt alternativ til høreapparatbrugere, der ønsker at skjule deres høretab.

Silk Nx er 20% mindre og har mørkere skaller end Silk primax. Det betyder, at brugerne kan få en diskret løsning, som ingen vil bemærke. Den reducerede størrelse øger også tilpasningsevnen, hvilket gør Silk Nx egnet til endnu flere øreanatomier.

Ultra HD e2e binaural link giver brugerne mulighed for at nyde fremragende taleforståelse og den mest naturlige lydkvalitet i støjende omgivelser. Telefonopkald kan høres i begge ører.

Klar, tilpas, brug!

Silk Nx kræver ikke afstøbning, men kan tilpasses med det samme takket være de fleksible silikone-propper. Dette giver en mere effektiv og problemfri tilpasning.

I modsætning til bag-øret-høreapparater, sidder Silk Nx i øregangen. Brugeren kan derfor tale i telefon og anvende hovedtelefoner på samme måde, som de har gjort før.

Silk Nx fra Signia er næsten usynligt og klar til brug. Silk Nx giver en naturlig lytteoplevelse i alle situationer.

Oplev mere af Silk Nx her.