X
Den nye myControl-app, der er specielt fremstillet til Pure 13 BT høreapparaterne, byder på en række fordele, der giver brugeren den bedste høreoplevelse.
2017-09-15

myControl App: Til fjernbetjening og fjernjustering.

Den nye myControl-app er specielt fremstillet til Pure 13 BT. Ud over direkte streaming af opkald og fjernbetjeningsmuligheder kan appen bruges til at logge værdifuld information om brugerens lydomgivelser byder på en række fordele, der giver den bedste høreoplevelse. Som andre Signia primax høreapparater gør Pure 13 BT hørelsen mere ubesværet og reducerer lytteindsatsen – klinisk bevist*.

Den nye myControl-app giver mulighed for nem og hurtig ændring af lydstyrke og programmer; klienten kan også foretage helt individuelle justeringer som f.eks. justering af lydstyrken samt ændring af biptoner og signal for lavt batteriniveau.

Hjælp til efterjustering

Funktionen ”Lydeksponering” hjælper dig med at få et indblik i de lydmiljøer, som klienten bevæger sig i. På samme måde som en fitness-tracker, opretter appen over tid en personlig lydprofil baseret på den støj, som høreapparaterne har været udsat for. Med udgangspunkt i denne profil kan du vurdere, om der skal foretages ændringer i høreapparaternes indstilling eller om der skal defineres specielle lytteprogrammer til specielle lydmiljøer.

Sammen med myHearing-appen til Signia TeleCare 2.0 kan du yde optimal støtte til dine klienter baseret på fuldstændigt objektive dataregistreringer over høreapparatets ydeevne i forskellige akustiske omgivelser.

Det første høreapparat i verden, der anvender bevægelsessensorer

Som beskrevet i et tidligere indlæg på bloggen er Pure 13 BT det første høreapparat i verden, der anvender bevægelsessensorerne i iPhone eller iPad til at vælge den bedste indstilling for bedste taleforståelse. Høreapparaterne kan give den bedste hørelse, mens brugeren er på farten, så de kan have ro i sindet, uanset hvad de møder på deres vej; læs mere her.

* Studier gennemført på University of Northern Colorado i 2015, undersøgte effektiviteten af de nye primax-funktioner ved at indsamle og analysere fortsatte EEG-data, mens testpersonerne lavede taletests. Både for primax-funktionerne SPEECH og EchoShield viste målinger af den objektive hjerneaktivitet en markant reduceret lytteindsats, når primax-funktionerne blev aktiveret.