X
Pure 13 BT primax er det første høreapparat fra Signia som tilbyder direkte streaming fra iPhone uden at gå på kompromis med Narrow Directionality – som giver bedre taleforståelse i støjende omgivelser
2017-06-02

Verdens første høreapparat med direkte, binaural audiostreaming i HD

Pure 13 BT er verdens første høreapparat, der tilbyder binaural audiostreaming mellem høreapparaterne samt Telecare 2.0. Desuden er Pure 13 BT det første høreapparat, der anvender bevægelsessensorerne i iPhone til at forbedre situationsgenkendelsen.

Verdensnyhed: Brug af bevægelsessensor i iPhone

Vi fører ofte samtaler, mens vi er bevæger os eller dyrker sport. Høreapparater skal reagere og konstant indstille sig til de nye situationer.

Vi har indtil nu manglet data til at tilpasse høreapparater til en dynamisk verden. Med Pure 13 BT, iPhone og myControl App er det nu endelig muligt.

Med Bluetooth-forbindelsen samler appen data om klientens akustiske omgivelser. Hvis klienten for eksempel går i et støjfyldt område, vil høreapparaterne primært fokusere på den vigtige samtale.

Andre lyde bliver præsenteret dæmpet, så klienten stadig oplever et fuldt lydbillede af omgivelserne og kan blive opmærksom på faresignaler. Selv i en bil vil Pure 13 BT primax sætte fokus det, der er vigtigt, og gøre tale forståelig.

Med Pure 13 BT får brugeren samlet set nogle unikke fordele, der er med til at sikre en ubesværet hørelse:

  • Binaural audiostreaming giver brugeren den bedste HD-lydkvalitet. Det virtuelle netværk, hvor otte mikrofoner arbejder sammen, gør Narrow Directionality muligt. Brugeren får en helt ubesværet hørelse i støjende omgivelser – klinisk dokumenteret!
  • TeleCare 2.0 hjælper brugeren med at lære sine nye høreapparater at kende ved selvlæring via trin-for-trin lytteøvelser. Det giver færre krediteringer! Klinikken kan på sin TeleCare-portal sende nye høreapparat-indstillinger til brugeren, hvis der opstår behov for justeringer, uden at brugeren skal booke tid til en efterkontrol i høreklinikken. Det sparer tid i klinikken og er samtidig ekstra god service for klienten.
  • Bevægelsessensorerne i iPhone forbedrer situationsgenkendelsen i høreapparaterne, når brugeren er i bevægelse. Det giver en øget rumopfattelse og styrker udgangspunktet for aktivering af Speechfocus.
  • Lydindtryk: Høreapparaterne hjælper dine brugere med at passe på hørelsen. Der laves en individuel lydprofil over tid baseret på den støj, som brugeren er udsat for. Den kan anvendes af høreklinikken til en mere individuel indstilling.
  • HD Musik: Musik streames direkte til Pure 13 BT i en fremragende lydkvalitet. Hvis musikken høres gennem høreapparatets mikrofoner, anvendes specielle HD-musikprogrammer.
  • Telefonsamtaler: Dine brugere kan nemt og ubesværet streame telefonsamtaler direkte til høreapparaterne.
  • Fjernsyn: StreamLine TV streamer lyden fra TV direkte til Pure 13 BT. Brugeren kan justere lydstyrken ved hjælp af myControl App.

Og lige som alle andre primax star-høreapparater, hjælper Pure 13 BT mod eventuel tinnitus med den unikke, indbyggede tinnitusterapi-funktion fra Signia.