X

Tilbyd dine kunder mere komfort

Signia høreapparater er endnu mere tiltrækkende med den nye, meget lille fjernbetjening, miniPocket, og den universale Tv Transmitter. Det rette tilbehør gør ofte livet betydeligt nemmere. Dette gælder specielt for det nye tilbehør til Signia høreapparater, fordi det gør den daglige håndtering og betjening af apparaterne nemmere og øger deres anvendelighed.

Nyt: miniPocket fjernbetjening Den nye miniPocket er lille og opfylder derfor manges ønske om en diskret fjernbetjening. Den har form som en nøglering, og kan også bruges som sådan. Alle knapper er placeret, så fingrene rammer dem intuitivt. Ændringer af lydstyrke og programmer kan udføres, uden at det er nødvendigt at kigge på den. Som et alternativ til smartphone-appen touchControl er den kompatibel med alle Signia høreapparater, der også kan fjernstyres ved hjælp af en app.

Nyt: TV Transmitter Ud over den tidligere models 3,5 mm stereoindgang og RCA-indgangen (Cinch) (via adapter) er den nye TV Transmitter nu også udstyret med en optisk indgang. Den kan derfor forbindes til alle moderne fjernsyn og stereosystemer. TV Transmitteren sender lyden til høreapparaterne via streameren, uden at forsinkelsen kan registreres. Udover lysdioder, der viser forbindelsensstatus, er den udstyret med ekstra knapper til regulering af lydstyrken. Den er nu endnu nemmere at bruge pga. den digitale forbindelse (TOSLINK).

Bredt udvalg

Det nye tilbehør komplementerer det kendte produktudvalg: