X
86% er meget tilfredse eller tilfredse med Signia Nx med OVP™ sammenlignet med en anden leverandør (58%/37%).
2018-02-15

Top-karakter til Signia Nx i opfattelsen af egen stemme

86% er meget tilfredse eller tilfredse med Signia Nx med OVP™ sammenlignet med en anden leverandør (58%/37%).

Der er grundlæggende to problemer omkring opfattelsen af egen stemme. En af dem er okklusionseffekten – en forøgelse af loudnessopfattelsen (specielt for baslyde) af egen stemme, når øregangen blokeres af en øreprop. Den anden grund skyldes selve den forstærkede lyd fra høreapparatet, som får brugeren til at opfatte dennes egen stemme som helt anderledes og meget unaturlig.

I de sidste par år har åbne tilpasninger være anvendt med succes for at opnå accept af brugerens egen stemme men på bekostning af hørbarhed og taleforståelse specielt i støjende omgivelser. Dette skyldes at de åbne tilpasninger tillader støj fra omgivelserne kommer ind i øregangen og maskerer den processerede lyd fra høreapparatet. Brugeren får ganske enkelt mindre effekt af høreapparatet. Derudover har leverandørernes egne tilpasningsregler givet mindre gain for at undgå problemer med egen stemme og forbedre accept.

I et nyligt studie om vurdering af egen stemme har Signia Nx 50% større forbedring af opfattelsen af egen stemme sammenlignet med en anden leverandør. Testen viser, at 86% er meget tilfredse eller tilfredse med Signia Nx med OVP™ sammenlignet med en anden leverandør (58%/37%). De andre produkter blev vurderet med åbne propper, mens Signia Nx blev vurderet med lukkede propper, hvilket ellers skulle gøre problemet med egen stemme større for Signia Nx.

Signia Nx med OVP™ er den første, rigtige løsning på problemet med opfattelsen af egen stemme uden audiologisk kompromis og virker både med åbne og lukkede tilpasninger. Signia Nx giver accept af tilpasningen ved kombinationen af hørbarhed og en egen stemme der lyder helt naturligt.

Læs mere: klik her.

* 2017 “OVP Study” foretaget på University of Northern Colorado for at undersøge virkningen af OVP (Own Voice Processing) på spontan accept efter grovindstilling af høreapparatet. Flere detaljer her: www.signia-pro.com/ovp-study