X
Med den nye StreamLine Mic er det nu muligt at omdanne Signia Nx-høreapparater til trådløse hovedtelefoner og streame lyd direkte fra de fleste enheder, der understøtter Bluetooth – som fx smartphones, tablets og PC.
2018-05-03

Når høreapparater bliver til trådløse høretelefoner

Med den nye StreamLine Mic bliver Signia Nx-høreapparater mere end blot høreapparater

Indtil nu har direkte streaming til høreapparater været forbeholdt brugere af visse mærker af smartphones. Med den nye StreamLine Mic er det nu muligt at omdanne Signia Nx-høreapparater til trådløse hovedtelefoner og streame lyd direkte fra de fleste enheder, der understøtter Bluetooth – som fx smartphones, tablets og PC.

Streaming af telefonopkald
Med StreamLine Mic kan man streame telefon- eller onlineopkald via Bluetooth direkte til høreapparaterne, hvilket fx er en fordel, når man kører i bil. Opkaldene modtages endda helt uden at tage telefonen op af lommen.

Selv mens der streames lyd fra fjernsynet via StreamLine TV, kan brugeren modtage opkald uden at skulle slukke for fjernsynslyden manuelt. Samtalen bliver streamet til begge ører, hvilket hjælper til at give den bedste lyd og forståelse.

En hjælper i støjende situationer
Høreapparatbrugere kæmper ofte med at høre klart i situationer med mange folk samlet – fx til møder, konferencer, forelæsninger og familiefester.

StreamLine Mics fjernmikrofon-funktion gør det muligt at streame en talers stemme direkte til høreapparaterne på en afstand op til 20 meter. Resultatet bliver, at talerens stemme høres så klart, som hvis han eller hun stod ved siden af høreapparatbrugeren.