X
Motion Charge&Go Nx: Apparatet der er nemt at bruge takket være genopladelige batterier, naturlig gengivelse af egen stemme og direkte streaming.
2018-11-16

Vi introducerer: Motion Charge&Go Nx

BTE-apparatet der er nemt at bruge takket være genopladelige batterier, naturlig gengivelse af egen stemme og direkte streaming.

Signia er en af de ledende producenter af litium-ion-genopladelige høreapparater med Bluetooth-forbindelse. Det nye BTE-apparat Motion Charge&Go Nx komplementerer vores Pure Charge&Go Nx, som vi lancerede tidligere i år. Begge høreapparater har den solide Nx-platform med Own Voice Processing (OVP™), der giver den mest naturlige egen stemme og overlegen taleforståelse i støj takket være vores Ultra HD e2e binurale link.

Motion Charge&Go Nx er yderst fleksibelt, når det gælder tilpasningsmuligheder. Det betyder, at flere kan få glæde af trådløs opladning og en naturlig lytteoplevelse. Designet er brugervenligt, specielt fordi brugerne slipper for generende batteribytte. Hvis din bruger har nedsat fingerfærdighed, er Motion Charge&Go er helt optimal løsning.

Ikke nok med det, så lades apparaterne nemt over natten ved blot at placere dem i laderen. Så er de klar til brug næste morgen.

 

Kombinerer fremragende lyd med brugervenlighed

Den solide Signia Nx-platform forbedrer spontan accept med 80%1 ved at gengive den naturlige lyd af brugerens egen stemme. Dette er muligt via Own Voice Processing (OVP), der forbedrer lyden af egen stemme uden at gå på kompromis med hørbarheden. Høreapparatet opdager og behandler lyden af egen stemme helt uafhængigt af lyden fra omgivelserne – inklusive andre stemmer – for den mest naturlige lytteoplevelse med høreapparater.

Desuden støtter litium-ion-ladecellen Bluetooth-forbindelsen, så brugerne også kan nyde længerevarende  stereostreaming af TV-lyd, musik og telefonsamtaler.

Med Signia TeleCare og tilpasningsværktøjet Connexx, kan du foretage fjernjusteringer i realtid efter første tilpasning. Dermed kan du vejlede brugerne og sikre dem en god prøveperiode.

Kontakt din audiologiske konsulent i dag for at få mest muligt ud af de enestående litium-ion-genopladelige høreapparater med Bluetooth-forbindelse.

1 «OVP Study» blev udført ved University of Northern Colorado i 2017 og undersøger effekten af Own Voice Processing ved spontan accept efter første tilpasning af høreapparater. Yderligere detaljer: www.signia-pro.com/ovp-study