X
Millioner af personer med hørenedsættelse har større chance for at være uafhængige af andre personer, hvis de går med høreapparater.
2018-03-06

Høreapparater holder personer med hørenedsættelse uafhængige af andre personer.

Millioner af personer med hørenedsættelse har større chance for at være uafhængige af andre personer, hvis de går med høreapparater.

Personer med ubehandlet hørenedsættelse har større risiko for at være afhængige af andre personer. Det er den alvorlige advarsel der fremstår efter et studie af hørenedsættelse præsenteret lovgiverne for den europæiske union (EU) i Bruxelles, Belgien den 6. marts 2018.

Mere end 466 millioner mennesker lever med en ubehandlet hørenedsættelse i henhold til World Health Organization (WHO). Men det er kun en tredjedel af de mennesker, som virkelig kunne få hjælp af at gå med høreapparater, der aktuelt har høreapparater. Og antallet af mennesker med hørenedsættelse vil stige, ikke kun fordi vi lever længere men også fordi flere personer er udsat for kraftig støj i hverdagen. En ubehandlet hørenedsættelse kan medføre forøget sundhedsrisiko på grund af hørenedsættelsen ligesom der kan være andre sundhedsrisici som f.eks. depression og demens.

Lige så gode chancer for at forblive uafhængige af andre personer

Et studie lavet af neuropsykolog og epidemiolog Professor Hélène Amieva viser, at personer tilpasset med høreapparater har præcis de samme chancer for at forblive uafhængige af andre personer som personer med normal hørelse*. Studiet er baseret på undersøgelser af 3.777 personer med en alder på 65 år eller ældre, som blev fulgt over en periode på 25 år.

Studiet bekræfter det som vi høreprofessionelle godt ved: bare det at gå med høreapparater forbedrer personens sundhed og livskvalitet. Signia ønsker som firma at hjælpe dig med at omvende potentielle brugere til tilfredse høreapparat-brugere, så de kan forblive socialt aktive og bevare deres uafhængighed.

Nye Signia høreapparater giver større umiddelbar accept

De nye Signia høreapparater gengiver brugerens egne stemme på en behagelig og naturlig måde. Det sker med en ny teknologi, der kaldes Own Voice Processing (OVP™) eller på dansk Behandling af Egen Stemme. Brugen af OVP forbedrer den umiddelbare accept af egen stemme med 80% for hidtil utilfredse brugere**.

De nyeste høreapparater kaldes Signia Pure Charge&Go og kombinerer den helt naturlige lydoplevelse med genopladelige batterier og direkte streaming af lyd som f.eks. telefonopkald, musik eller lyd fra TV til høreapparaterne. Pure Charge&Go kan oplades, mens man over, så de er klar til brug hele dagen. Anbring dem blot i opladeren, og resten sker automatisk. Når de fjernes fra opladeren, tændes de automatisk. Høreapparaterne oplades med en lille kompakt oplader, så man ikke skal håndtere små batterier. Det sparer også ressoucer, fordi batterierne ikke skal udskiftes hele tiden.

For at forøge accepten af høreapparater og mindske risikoen ved ubehandlede høretab har Signia mange forskellige høreapparater der passer til brugerens behov. Læs mere på vores hjemmeside: https://www.signia-pro.dk/.

*Studie offentliggjort i Journal of Gerontology: Medical Sciences, baseret på data fra 3,777 personer med en alder på 65 år eller mere, som blev fulgt over en periode på 25 år. Død, depression, handicap og demens forbundet med egen vurdering af høreproblemer: Et 25-års Studie, af Hélène Amieva, PhD, Camille Ouvrard, PhD, Céline Meillon, MSc, Laetitia Rullier, PhD, og Jean-François Dartigues, MD, PhD, blev offentliggjort i The Journal of Gerontology i januar 2018 (J Gerontol A Biol Sci Med Sci, 2018, Vol. 00, No. 00, 1–7).

**2017 ”OVP Study” gennemført på University of Northern Colorado hvor man undersøgte opfattelsen af Own Voice Processing med hensyn til spontan accept efter first fit af høreapparaterne. Se mere her: www.signia-pro.com/ovp-study