X

Den kompromisløse sammensmeltning af førende audiologi, direkte streaming og TeleCare 2.0.

Signia har brugt sin omfattende viden om audiologi til at integrere branchens mest omfattende og nyskabende brug af Bluetooth til iPhone. Det betyder kompromisløs lydkvalitet, nye opkoblingsmuligheder og revolutionerende fjernbetjent hørepleje i ét høreapparat: Pure 13 BT primax. Klientens ører er forbundet til  omgivelserne – til hinanden, til iPhone og til dig som klientens hørespecialist.

Derfor bruger vi begrebet ”The connected ear”.

Verdens første binaurale høresystem med og direkte streaming i HD-kvalitet.

 
 1. Audiologi:
  Primax star udvider den kendte binaurale primax-platform med helt nye bevægelses-sensorer for at give lyd i ægte HD-kvalitet
 2. Forbindelse:
  Direkte streaming og den nye myControl App giver optimal forbindelse og nem fjernbetjening.
 3. Fjernbetjent hørepleje:
  Med TeleCare 2.0 bliver vores omfattende fjernbetjente hørepleje nu forbedret med en avanceret finjustering og dataregistrering via Bluetooth. Det giver en langt bedre tilvænning til nye høreapparater.

 

.

De bedste muligheder.

Pure 13 BT primax: Uovertruffen forbindelse.

Pure 13 BT primax: Uovertruffen forbindelse.

 • e2e giver binaural hørelse i HD-kvalitet.
 • 2,4 GHz Bluetooth-forbindelse giver mulighed for direkte forbindelse til iPhone
 • Signias TeleLink giver stor kompatibilitet for fjernbetjent finjustering og kontrol af høreapparaterne.

 

1. 1. Audiologi. Ubesværet, præcis hørelse.

Signia primax star tilbyder den mest avancerede audiologiske platform. primax star leverer endnu flere muligheder for helt ubesværet hørelse*. primax star indeholder verdens mest præcise mikrofonsystem med den bedste taleforståelse og den mest optimale situationsbestemmelse.

Ubesværet hørelse – altid

SPEECH og Narrow Directivity er de funktioner, der styrer retningsvirkningen og optimerer taleforståelsen i svære lyttesituationer i primax-høreapparater. Narrow Directivity er et enestående og unikt retningsmikrofonsystem, der automatisk og glidende skifter retningsvirkningen, når der er behov for det og frakobler den, når behovet forsvinder.

Primax-høreapparater overvåger konstant omgivelserne og flytter fokus, når lydbilledet skifter. Samtidig skifter taleforstærkningen i små trin, så der hele tiden er fokus på den vigtigste taler i alle situationer.

I de allermest støjende omgivelser vil primax fokusere meget præcist på en bestemt taler for at få optimal taleforståelse samtidig med, at de omgivende lyde (både anden tale og støj) dæmpes og placeres tydeligt i baggrunden. Det er kun muligt ved brug af et effektivt binauralt retningsmikrofonsystem med HD lydkvalitet.

Bevægelsesstyret hørelse

Verdens første anvendelse af iPhone bevægelsessensorer

Vi tilbringer meget af vores dag med at tale med andre mennesker, mens vi er i bevægelse. Alligevel klassificerer konventionelle høreapparater udelukkende miljøet ud fra akustisk information og tilpasser sig derfor mindre effektivt. Konventionelle høreapparater fortsætter ofte med at rette fokus for meget fremad eller forbliver for åbne for lyde fra alle retninger. Hermed reduceres evnen til at kunne føre samtale og samtidig være opmærksom på omgivelserne, når man går, jogger eller kører bil.

Det nye klassificeringssystem med bevægelsessensor i Pure 13 BT-høreapparater giver fuld situationsfornemmelse, da de flytter fokus til det, der giver bedst taleforståelse, mens man er på farten.

2. Forbindelse. Nem streaming og kontrol

Klienter kan nemt streame telefonopkald, musik og TV direkte til deres høreapparater uden behov for ekstra opkoblingsenheder. Den direkte streaming i høreapparater fra Signia er pålidelig og byder på lyd i høj kvalitet uden at gå på kompromis med den bedste audiologiske løsning i branchen. Bluetooth-forbindelsen giver også mulighed for direkte fjernbetjening via den nye myControl App.

Trådløs streaming.

Trådløs streaming direkte fra iPhone og fra audioenheder via StreamLine TV sikrer, at klienterne kan få gavn af den bedste forbindelse til deres foretrukne audioenhed.

Læs mere om StreamLine TV

myControl App.

Den nye og enestående app til Pure 13 BT primax giver adgang til nye effektive funktioner og byder samtidig på en ny og nem kontrol over høreapparaterne.

Læs mere myControl App

Fjernbetjent hørepleje. TeleCare 2.0 med nye Bluetooth-funktioner

Telefonens Bluetooth-forbindelse giver høreklinikken mulighed for at se høreapparaternes indstillinger og giver også oplysninger om klientens omgivelser i TeleCare-portalen. Den registrerer dagligt værdifulde succesindikatorer fra tilvænningsperioden til brug af efterjustering som f.eks. bæretid, programanvendelse og situationsklassificering. Samtidig viser den data i realtid som hjælp til en objektiv fjernbetjent justering.

Telefonens Bluetooth-forbindelse giver høreklinikken mulighed for at se høreapparaternes indstillinger og giver også oplysninger om klientens omgivelser i TeleCare-portalen. Den registrerer dagligt værdifulde succesindikatorer fra tilvænningsperioden til brug af efterjustering som f.eks. bæretid, programanvendelse og situationsklassificering. Samtidig viser den data i realtid som hjælp til en objektiv fjernbetjent justering.

Data i realtid letter finjustering

 • Lytteprogram
 • Lydstyrke
 • Batteristatus
 • Klassificering af omgivelser
 • Støjniveau for omgivelser

*Studier gennemført på University of Northern Colorado i 2015 undersøgte effektiviteten af de nye primax-funktioner ved at indsamle og analysere løbende EEG-data, mens personerne udførte taletests. For begge primax-funktionerne SPEECH og EchoShield viste den objektive hjerneaktivitet en markant reduceret lytteindsats, når disse funktioner blev aktiveret.