X
header one

CROS Pure 312 Nx

En naturlig lytteoplevelse for CROS-brugere med mulighed for direkte streaming.

Det elegante nye CROS Pure 312 Nx fra Signia er den ideelle løsning til personer med et døvt øre (eller næste døvt øre) på den ene side og normal (eller næste normal hørelse) på det andet øre.

Såfremt brugeren har et høretab på det bedre øre anvendes CROS Pure 312 Nx sammen med et Pure 312 Nx apparat, der indstilles til høretabet.

CROS Pure 312 Nx er et lille diskret apparat der giver en fremragende lydkvalitet og har en uovertruffen Bluetooth-forbindelse. Desuden får man den mest naturlige opfattelse af egen stemme takket være den unikke OVP-feature i Nx-familien.

Takket være de retningsbestemte mikrofoner i CROS Pure 312 er det ingen sag at forstå, hvad der bliver sagt i støjfyldte omgivelser som f.eks. til familiefester, til møder eller til konferencer.

Den lille CROS Pure 312 det første CROS-apparat, der understøtter direkte streaming af musik og telefonsamtaler til høreapparatet. Den kan også bruges sammen med Signias myControl App til bekvem fjernbetjening fra brugerens smartphone.

Pure-312-Nx_pair_1248x700px

CROS Silk Nx

Den mest diskrete løsning til CROS-brugere

Verdens første CROS CIC-løsning til personer med uafhjælpeligt høretab på det ene øre. Det nye CROS Silk Nx modtager lyd på den ene side af hovedet og sender den til et høreapparat på den anden side.

CROS Silk Nx fra Signia er yderst diskret, kan bruges med det samme og giver en fantastisk lydkvalitet. Det understøtter Signias Ultra HD e2e for en overlegen trådløs binaural proces. Brugerne kan nyde en naturlig lydkvalitet overalt – selv når de lytter til musik med over-ear-hovedtelefoner.

Takket være de fleksible silikonepropper, Click Sleeves, kan CROS Silk Nx bruges med det samme.

CROS Silk Nx er kompatibel med touchControl App, så apparaterne kan fjernbetjenes diskret fra en smartphone.

Silk-Nx_black_pair_1248x700px

CROS Nx produkter i korte træk

Loading...

CROS Pure 312 Nx FAQs

CROS Silk Nx FAQs