X
header one

Signias Insio™ Nx ITC- og ITE-modeller tilbyder Bluetooth-forbindelse med den bedste lydkvalitet.

Insio Nx er skræddersyet til brugere, der ønsker et diskret høreapparat, som samtidigt gengiver den naturlige måde at lytte på.

De små høreapparater er kompatible med StreamLine Mic og StreamLine TV, så brugeren kan koble sine høreapparater til en smartphone, TV og andre Bluetooth-enheder.

Insion Nx er udstyret med Ultra HD e2e, der giver overlegen trådløs binaural behandling. Brugerne kan nyde krystalklar lyd og enestående teleforståelse – selv i støjende omgivelser.

Insio-ITC-Nx_mocca_pair_1248x700

Nøglefunktioner

  • Direkte streaming til i-øret apparater
  • Bedste taleforståelse i støj og mest naturlige lyd takket være Nx-chippen
  • Lille størrelse på trods af stor kraft
  • Alle modeller kan bruges med fjernbetjening
  • Ultra HD e2e for overlegen taleforståelse og naturlig lyd

Insio Nx ITC I korte træk

Loading...

Tilbehør

myControl App

Branchens mest avancerede fjernbetjenings-app

myControl App fungerer som en fjernbetjening, der giver adgang til hurtige justeringer. Den er den eneste app, der tilbyder 360o mikrofonkontrol. Brugerne kan justere program og lydstyrke, systemlyde, forsinket aktivering, lavt batteri intervaller og flyindstilling.

Vores app kan også anvende informationer fra smartphone bevægelsessensor og giver dermed den bedst mulige lytteoplevelse, når brugeren er i bevægelse.

Den ligner en fitness-tracker og myControl App hjælper brugerne til at drage omsorg for deres hørelse ved at vise støjbelastning og stemmeaktivitet, hvilke begge er sundhedsindikatorer.

Det unikke akustiske forbindelsessystem lader desuden brugerne drage fordel af myControl App’en, når andre trådløse systemer ikke kan anvendes, for eksempel ved flyindstilling.

Download myControl App

StreamLine TV

Programmeret til en fantastisk lyd

Lyden fra TVet kan sendes direkte ind i Signia Nx eller Pure 13 BT primax høreapparater via en StreamLine TV transmitter.

Brugerne kan endda justere volumestyrken på TVet via myControl App.

Streamline-TV_LED_green_1248x600px

StreamLine Mic

Streaming fra alle Bluetooth-enheder i højeste lydkvalitet

Når den anvendes sammen med en hvilken som helst Bluetooth smartphone, giver den nye StreamLine Mic fuldstændigt håndfri streaming af telefonsamtaler og musik. Den virker samtidig som en fjernmikrofon.

Læs mere
StreamLine-Mic_tableview_1248x600px

miniPocket

Diskret fjernbetjening

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

miniPocket_key_1248x600px

FAQs