X

Motion™ Charge&Go Nx kombinerer alle fordelene fra Signias Nx-platform med trådløs induktionsladning og Bluetooth-forbindelse. Det er enkelt at anvende, da trådløs opladning er integreret i designet.

Motion Charge&Go er ideelt til de fleste tilpasningsbehov og giver:

  • naturlige egen stemme
  • enkel håndtering, og
  • nem og direkte gengivelse af TV, musik og telefonsamtaler i høreapparaterne.

Litium-ion-batteriet i Motion Charge&Go har stor kapacitet og understøtter Bluetooth-forbindelsen, så brugerne har nytte af langvarig streaming i høj kvalitet. Ved at oplade strømcellen natten over, er høreapparaterne klar til brug dagen efter.

Brugerne slipper for at bekymre sig om besværligt batteriskifte. Den trådløse induktionslader er meget enkel at anvende og sørger for, at apparaterne bliver opladet som de skal, hver gang.

Helt enkelt, Charge&Go!

Motion Charge&Go er ideelt til de fleste tilpasningsbehov og giver:

Hovedegenskaber

  • Ultra HD e2e og Bluetooth-forbindelse
  • Genopladeligt litium-ion-batteri giver stabil ydelse selv ved konstant streaming
  • Flot apparathus

Motion Charge&Go Nx i korte træk

Loading...

Tilbehør

myControl App

Branchens mest avancerede fjernbetjenings-app

myControl App fungerer som en fjernbetjening, der giver adgang til hurtige justeringer. Den er den eneste app, der tilbyder 360o mikrofonkontrol. Brugerne kan justere program og lydstyrke, systemlyde, forsinket aktivering, lavt batteri intervaller og flyindstilling.

Vores app kan også anvende informationer fra smartphone bevægelsessensor og giver dermed den bedst mulige lytteoplevelse, når brugeren er i bevægelse.

Den ligner en fitness-tracker og myControl App hjælper brugerne til at drage omsorg for deres hørelse ved at vise støjbelastning og stemmeaktivitet, hvilke begge er sundhedsindikatorer.

Det unikke akustiske forbindelsessystem lader desuden brugerne drage fordel af myControl App’en, når andre trådløse systemer ikke kan anvendes, for eksempel ved flyindstilling.

Download myControl App

StreamLine TV

Programmeret til en fantastisk lyd

Lyden fra TVet kan sendes direkte ind i Signia-høreapparater via en StreamLine TV transmitter.

Brugerne kan endda justere volumestyrken på TVet via Signia App.

Læs mere om StreamLine TV

StreamLine Mic

Streaming fra alle Bluetooth-enheder i højeste lydkvalitet

Når den anvendes sammen med en hvilken som helst Bluetooth-smartphone, giver den nye StreamLine Mic fuldstændigt håndfri streaming af telefonsamtaler og musik. Den virker samtidigt som en fjernmikrofon.

Læs mere om StreamLine Mic

miniPocket

Diskret fjernbetjening

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

Trådløs Noahlink

Branchens standardiserede programmeringsenhed er baseret på en  Bluetooth-løsning. Den giver mulighed for trådløs programmering af Signia X- og Nx-høreapparater.

 

Sådan håndteres 'Made for iPhone'-høreapparater

Motion Charge&Go Nx FAQs