X

Den alsidige Motion™ 13 Nx er ideel for brugere med behov for mange tilslutningsmuligheder i et kompakt design. Der er mulighed for telespole integreret i batteriskuffen som et ekstra tilbehør.

Fuld fjernjustering med TeleCare 3.0 og myHearing App gør brugeren hurtigt bekendt med høreapparaterne. myControl App giver mulighed for fjernbetjening med mobiltelefonen.

Vigtige egenskaber

  • Naturlig klar lydoplevelse med den bedste taleforståelse i støj
  • Med standard tyndslange eller individuel øreprop
  • Ultra HD e2e og fuld Bluetooth-forbindelse
  • Har notch-terapi til effektiv tinnitus-lindring
  • Batterikammeret kan udskiftes til specielt batterikammer med indbygget telespole

Motion 13P Nx

Det alsidige Motion(TM) 13P Nx er ideelt til brugere med individuelle tilpasningsbehov og svært høretab.

Som supplement til den ligeså alsidige Motion 13 Nx normaliserer dette kraftige BTE-apparat brugerens stemme og baggrundsstøjen for at give den mest naturlige egen stemme og bedste taleforståelse i støjfyldte omgivelser.

Motion 13P Nx har fuld Bluetooth-forbindelse og Signia TeleCare 3.0 med en modulær telespole integreret i batterilåget som et muligt tilvalg.

Det alsidige Motion(TM) 13P Nx er ideelt til brugere med individuelle tilpasningsbehov og svært høretab.

Motion 13 Nx i korte træk

Loading...

Signia Nx – Replicating Nature

Tilbehør

myControl App

Branchens mest avancerede fjernbetjenings-app

myControl App fungerer som en fjernbetjening, der giver adgang til hurtige justeringer. Den er den eneste app, der tilbyder 360o mikrofonkontrol. Brugerne kan justere program og lydstyrke, systemlyde, forsinket aktivering, lavt batteri intervaller og flyindstilling.

Vores app kan også anvende informationer fra smartphone bevægelsessensor og giver dermed den bedst mulige lytteoplevelse, når brugeren er i bevægelse.

Den ligner en fitness-tracker og myControl App hjælper brugerne til at drage omsorg for deres hørelse ved at vise støjbelastning og stemmeaktivitet, hvilke begge er sundhedsindikatorer.

Det unikke akustiske forbindelsessystem lader desuden brugerne drage fordel af myControl App’en, når andre trådløse systemer ikke kan anvendes, for eksempel ved flyindstilling.

Download myControl App

StreamLine TV

Programmeret til en fantastisk lyd

Lyden fra TVet kan sendes direkte ind i Signia-høreapparater via en StreamLine TV transmitter.

Brugerne kan endda justere volumestyrken på TVet via Signia App.

Læs mere om StreamLine TV

StreamLine Mic

Streaming fra alle Bluetooth-enheder i højeste lydkvalitet

Når den anvendes sammen med en hvilken som helst Bluetooth-smartphone, giver den nye StreamLine Mic fuldstændigt håndfri streaming af telefonsamtaler og musik. Den virker samtidigt som en fjernmikrofon.

Læs mere om StreamLine Mic

miniPocket

Diskret fjernbetjening

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

Trådløs Noahlink

Branchens standardiserede programmeringsenhed er baseret på en  Bluetooth-løsning. Den giver mulighed for trådløs programmering af Signia X- og Nx-høreapparater.

 

Sådan tilføjes en T-Spole til høreapparatet

Sådan håndteres 'Made for iPhone'-høreapparater

Motion 13 Nx FAQs