X

Super Power.
Et bredt udvalg.

Med Signias Power-segment omskriver vi reglerne for, hvad personer med alvorligt til markant hørenedsættelse kan forvente sig af høreapparater og gør det muligt for brugere at vælge mellem BTE eller diskrete RIC-modeller.

Alle enhederne i udvalget, lige fra de diskrete Carat™ og de induktionsopladede Cellion™ RIC’er til de alsidige Motion™ P og de kraftige Motion SP BTE’er er udstyret med primax™-teknologi, der giver en enestående lyd. De er kompatible med forskelligt udstyr og kan bruges med TeleCare, der giver en nemmere og mere bekvem tilpasning.

Dette nye udvalg opfylder alle dine kunders ønsker om styrke.

Carat primax

Carat høreapparaterne er elegante, kompakte og velafbalancerede og kombinerer en optimal komfort med fuldstændig diskretion. De er udstyret med et langtidsvirkende batteri, der kan genoplades med eCharger natten over, så problemet med at skifte de små batterier hører fortiden til

Udforsk

Cellion primax

Verdens første induktionsopladede høreapparat med litium-ion-teknologi, der gør det hurtigt og bekvemt at genoplade. Apparaterne er yderst lette at anvende – det unikke OneShell-design og vores mest bekvemme opladningsproces til dato gør Cellion til et sofistikeret valg til en bedre hørelse

Udforsk

Motion P primax

Motion P primax er et BTE-apparat med en glat og kompakt skal og en valgfri ThinTube-slange, der gør det til det ideelle valg til de personer, der ønsker høj diskretion. Motion P indeholder de vigtigste primax-teknologier som EchoShield, SPEECH samt SoundSmoothing og giver unikke lytteoplevelser.

Udforsk

Motion SP primax

For personer med de mest markante hørenedsættelser er Motion SP det bedste valg. Apparatet giver en maksimal forstærkning og indeholder samtidig alle de funktioner, et høreapparat af denne klasse kræver, inklusive en valgfri audiosko til direkte lydindgang og integreret betjening med tryk- og vippeknapper.

.

Udforsk