X
header one

Vores primax star-platform gør de nye Pure 13 BT primax til en revolution inden for præcis hørelse. Det er de første høreapparater i verden, der tilbyder audiologiske fordele ved hjælp af Bluetooth. Sammen med den nye myControl App anvender de detaljerede, Bluetooth-baserede data, der giver et klart overblik over klientens akustiske omgivelser.

Hvis klienten eksempelvis er til fods i støjende omgivelser, fokuserer høreapparaterne ikke blot på samtalepartnerens ord, men de sørger også for at gengive almindelige, omgivende lyde. Dermed sørger de nye Pure 13 BT for en komplet høreoplevelse, mens klienten bevæger sig.

Pure 13 BT primax. Hørelse i verdensklasse med direkte forbindelse til iPhone og TV

Connected-Ear_man-smartphone_2_1800px

Centrale funktioner:

  • Binaural hørelse i HD lydkvalitet
  • Audiologiske fordele via Bluetooth
  • Direkte streaming
  • Kan bruges med myControl App
  • Klar til TeleCare 2.0
  • Med Notch Therapy til behandling af tinnitus

 

 

Pure-13-BT-primax_pair_made-for-iPhone_950x600px

Forbedret forbindelse

Pure 13 BT primax og myControl App.

Sammen med myControl App giver Signia Pure 13 BT primax en

taleforståelse, der er bedre end normalthørende*, og som er skræddersyet til klientens individuelle livsstil. Appen gør mere end blot at streame direkte. Den sender også oplysninger til klientens høreapparater for at sikre den bedst mulige hørelse, mens man bevæger sig. På den måde kan klienten slappe af og føle sig sikker i dagligdagen.

  • To uafhængige kliniske undersøgelser har vist, at Signia høreapparater med binaural bearbejdning giver en hørelse, der er bedre end normalt, i krævende lytteomgivelser..
Pure-13-BT_connectivity_1800x600px
myControl_icon_motion-reader_768x400px

Verdens første anvendelse af iPhone bevægelsessensorer

Mennesker bevæger sig ofte, mens de taler. Høreapparater skal kunne reagere dynamisk og tilpasse sig skiftende lyttesituationer. Indtil nu har de data, der var nødvendige for at kunne gøre dette, ikke været til rådighed. Med den nye myControl App er det endelig muligt.

Appen giver detaljerede data om klientens akustiske omgivelser via Bluetooth. Hvis klienten eksempelvis er til fods i støjende omgivelser, fokuserer høreapparaterne ikke blot på samtalepartnerens ord, men de sørger også for at gengive almindelige, omgivende lyde. Det gør klienten opmærksom på alle de omgivende lyde og forøger sikkerheden. Selv i en bil gør Pure 13 BT det muligt for klienten at  nyde den bedste lytteoplevelse og fokusere på det, der er vigtigt.

 

myControl_icon_sound-exposure_768x400px

Lydeksponering

Høreapparaterne kan hjælpe klienterne med at passe på deres hørelse. Ligesom en fitness-tracker opretter de over tid en personlig lydprofil baseret på den støj, som klienten er udsat for. På den måde kan du hjælpe dine klienter med at beskytte deres hørelse mod for høje lydtryk ved at ændre høreapparatets indstillinger baseret på den individuelle lydprofil.

myControl_icon_music_768x400px

Musik

Klienterne kan lytte til deres yndlingsmusik streamet direkte til deres Pure 13 BT-høreapparater i en enestående lydkvalitet.

myControl_icon_phone-calls_768x400px

Telefonopkald

Klienterne kan nemt modtage streamede opkald direkte til deres høreapparater fra deres iPhone.

myControl_icon_StreamLine-TV_v2_768x400px

StreamLine TV

Takket være StreamLine TV kan klienterne nyde lyden fra fjernsynet direkte i deres Pure 13 BT-høreapparater. De kan endda justere lydstyrken individuelt ved hjælp af myControl App.

myControl_icon_tinnitus-solutions_768x400px

Signias tinnitusløsninger

Klienten kan få afhjælpning for deres tinnitus med den unikke indbyggede tinnitusterapi fra Signia.

Læs mere om tinnitusterapi.

Pure 13 BT primax i korte træk

Loading...

The Connected Ear – Connectivity beyond streaming

Ekstra tilbehør.

Få mere komfort og flere muligheder.

Tilbehøret supplerer og udvider høreapparaternes funktionalitet betydeligt. Fjernbetjeninger, håndbåren
mikrofon og opladningsstationer er lette at bruge.

Click Sleeves til RIC-høreapparater. Hurtig udskiftning.

Pure-13-BT_Click-Sleeve_vented-closed_950px

Click Sleeves kan nu også bruges til Signia primax RIC-høreapparater. Den nye akustiske kobling giver forbedret stabilitet mod tilbagekobling, enestående bærekomfort og fastholdelse i øret samt mulighed for instant fit.

Click Sleeves tilpasser sig nemt ørets form, og de superbløde standard-silikonepropper sikrer en høj grad af komfort og sidder godt og sikkert i øret.

Click Sleeves fås i en lukket og en ventileret version samt i tre forskellige størrelser (S, M og L), som passer til næsten alle ører og alle audiologiske behov.

Trådløs programmering

NoahLink_wireless_950x600px

Trådløs Noahlink

Branchens standardiserede programmeringsenhed er baseret på en  Bluetooth-løsning. Den giver mulighed for trådløs programmering af Pure 13 BT primax-høreapparater.

Audio Streaming

myControl App. Du hjælper dine klienter til bedre hørelse.

Den nye myControl App er specielt fremstillet til Pure 13 BT-høreapparater og byder på en række fordele, der giver mere end blot direkte streaming.

Den fungerer som en fjernbetjening, der nemt og hurtigt ændrer lydstyrke og lytteprogrammer. myControl App giver mulighed for en endnu bedre tilpasning til den enkelte klients behov.

Appen giver mulighed for, at Pure 13 BT kan sikre den bedst mulige hørelse, mens klienterne bevæger sig. På den måde kan klienterne slappe af og føle sig sikre, uanset hvad de møder på deres vej.

Pure-13-BT-primax_pair_on-table_made-for-iPhone_950x500px

Download myControl App

myControl-App_icon_300x300px

Apple-App-Store-Badge_en_300px

StreamLine TV. Fremragende lydkvalitet fra HD-TV.

 

Takket være StreamLine TV kan dine klienter nyde lyden fra fjernsynet direkte i deres Pure 13 BT-høreapparater. De kan endda justere lydstyrken ved hjælp af myControl App.

Streamline-TV_Pure-13-BT_950px

Fjernbetjeninger

miniPocket_keyring_768x400px

Diskret fjernbetjening: miniPocket

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

Sådan håndteres Made for iPhone smartphone