X

Det nye PureTM Charge & Go Nx kombinerer alle fordelene af Signia Nx med praktisk genopladelighed. Håndteringen er intuitiv, da vi har integreret trådløs genopladning i dets design.

Brugerne behøver ikke længere bekymre sig om at skifte engangsbatterier. Det kontaktløse genopladningssystem gør dagligdags brug nemmere end nogensinde før.

Li-Ion cellen i Pure Charge&Go Nx understøtter Bluetooth forbindelse og giver dermed brugerne langvarig streaming i høj lydkvalitet. Ved at genoplade batteriet, mens de sover er apparaterne altid klar til gøre hverdagens lyde til en farverig oplevelse. Det er nemt: Charge&Go!

Vigtigste egenskaber

  • Naturligste egen stemme og bedste taleforståelse takket være Signia Nx chippen
  • Langvarig streaming af lyd i høj kvalitet
  • Ultra-HD e2e og Bluetooth-forbindelse

Pure Charge&Go Nx i korte træk

Loading...

Pure Charge&Go Nx Downloads

Tilbehør

myControl App

Branchens mest avancerede fjernbetjenings-app

myControl App fungerer som en fjernbetjening, der giver adgang til hurtige justeringer. Den er den eneste app, der tilbyder 360o mikrofonkontrol. Brugerne kan justere program og lydstyrke, systemlyde, forsinket aktivering, lavt batteri intervaller og flyindstilling.

Vores app kan også anvende informationer fra smartphone bevægelsessensor og giver dermed den bedst mulige lytteoplevelse, når brugeren er i bevægelse.

Den ligner en fitness-tracker og myControl App hjælper brugerne til at drage omsorg for deres hørelse ved at vise støjbelastning og stemmeaktivitet, hvilke begge er sundhedsindikatorer.

Det unikke akustiske forbindelsessystem lader desuden brugerne drage fordel af myControl App’en, når andre trådløse systemer ikke kan anvendes, for eksempel ved flyindstilling.

Download myControl App

StreamLine TV

Programmeret til en fantastisk lyd

Lyden fra TVet kan sendes direkte ind i Signia Nx eller Pure 13 BT primax høreapparater via en StreamLine TV transmitter.

Brugerne kan endda justere volumestyrken på TVet via myControl App.

StreamLine Mic

Streaming fra alle Bluetooth-enheder i højeste lydkvalitet

Når den anvendes sammen med en hvilken som helst Bluetooth smartphone, giver den nye StreamLine Mic fuldstændigt håndfri streaming af telefonsamtaler og musik. Den virker samtidig som en fjernmikrofon.

Læs mere

miniPocket

Diskret fjernbetjening

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

Click Sleeves

Hurtig udskiftning

Click Sleeves kan nu også bruges til Signia primax RIC-høreapparater. Den nye akustiske kobling giver forbedret stabilitet mod tilbagekobling, enestående bærekomfort og fastholdelse i øret samt mulighed for instant fit.

Click Sleeves tilpasser sig nemt ørets form, og de superbløde standard-silikonepropper sikrer en høj grad af komfort og sidder godt og sikkert i øret.

Click Sleeves fås i en lukket og en ventileret version samt i fire forskellige størrelser (xS, S, M og L), som passer til næsten alle ører og alle audiologiske behov.

Click Sleeves er ikke kun til ITE, men alle Signia Nx og primax RIC høreapparater.

Trådløs Noahlink

Branchens standardiserede programmeringsenhed er baseret på en  Bluetooth-løsning. Den giver mulighed for trådløs programmering af Signia Nx og Pure 13 BT primax-høreapparater.

 

Pure Charge&Go Nx FAQs