X
header one

Ved at adskille signalbehandling for egen stemme og andre personers tale oplever brugeren en helt naturlig lyd. Signia 13 Nx giver en fantastisk gengivelse af egen stemme og den bedste taleforståelse i støj.

Med batteristørrelse 13 leverer Pure 13 Nx maksimal ydelse og den længste streamingkapacitet i sin klasse. Brugere med stort behov for direkte streaming og anden opkobling kan gøre dette uden at skulle være bange for at løbe tør for strøm på batteriet.

Fuld fjernjustering med TeleCare 3.0 og myHearing App gør brugeren hurtigt bekendt med høreapparaterne. myControl App giver mulighed for fjernbetjening med mobiltelefonen.

Vigtige egenskaber:

  • Naturlig klar lydoplevelse med den bedste taleforståelse i støj
  • Længste brugstid med fuld brug af audiostreaming
  • Ultra HD e2e og fuld Bluetooth-forbindelse
  • Har notch-terapi til effektiv tinnitus-lindring
  • Valgfri telespole
Pure-13-Nx_pair_1248x700px

Pure 13 Nx i korte træk

Loading...

Signia Nx – Replicating Nature

Tilbehør

myControl App

Branchens mest avancerede fjernbetjenings-app

myControl App fungerer som en fjernbetjening, der giver adgang til hurtige justeringer. Den er den eneste app, der tilbyder 360o mikrofonkontrol. Brugerne kan justere program og lydstyrke, systemlyde, forsinket aktivering, lavt batteri intervaller og flyindstilling.

Vores app kan også anvende informationer fra smartphone bevægelsessensor og giver dermed den bedst mulige lytteoplevelse, når brugeren er i bevægelse.

Den ligner en fitness-tracker og myControl App hjælper brugerne til at drage omsorg for deres hørelse ved at vise støjbelastning og stemmeaktivitet, hvilke begge er sundhedsindikatorer.

Det unikke akustiske forbindelsessystem lader desuden brugerne drage fordel af myControl App’en, når andre trådløse systemer ikke kan anvendes, for eksempel ved flyindstilling.

Download myControl App

StreamLine TV

Programmeret til en fantastisk lyd

Lyden fra TVet kan sendes direkte ind i Signia Nx eller Pure 13 BT primax høreapparater via en StreamLine TV transmitter.

Brugerne kan endda justere volumestyrken på TVet via myControl App.

Streamline-TV_LED_green_1248x600px

StreamLine Mic

Streaming fra alle Bluetooth-enheder i højeste lydkvalitet

Når den anvendes sammen med en hvilken som helst Bluetooth smartphone, giver den nye StreamLine Mic fuldstændigt håndfri streaming af telefonsamtaler og musik. Den virker samtidig som en fjernmikrofon.

Læs mere
StreamLine-Mic_tableview_1248x600px

miniPocket

Diskret fjernbetjening

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

miniPocket_key_1248x600px

Click Sleeves

Hurtig udskiftning

Click Sleeves kan nu også bruges til Signia primax RIC-høreapparater. Den nye akustiske kobling giver forbedret stabilitet mod tilbagekobling, enestående bærekomfort og fastholdelse i øret samt mulighed for instant fit.

Click Sleeves tilpasser sig nemt ørets form, og de superbløde standard-silikonepropper sikrer en høj grad af komfort og sidder godt og sikkert i øret.

Click Sleeves fås i en lukket og en ventileret version samt i fire forskellige størrelser (xS, S, M og L), som passer til næsten alle ører og alle audiologiske behov.

Click Sleeves er ikke kun til ITE, men alle Signia Nx og primax RIC høreapparater.

Click-Sleeves-20_vented_1248px

Trådløs Noahlink

Branchens standardiserede programmeringsenhed er baseret på en  Bluetooth-løsning. Den giver mulighed for trådløs programmering af Signia Nx og Pure 13 BT primax-høreapparater.

 

NoahLink_wireless_1248x500px

Sådan tilføjes en T-Spole til høreapparatet

Pure 13 Nx FAQs