X
header one
Signia-Nx_logo_2560x400px

Signia Nx, verdens mest avancerede høreapparatplatform, leverer en uovertruffen første tilpasning ved at kombinere kompromisløs hørelse med en naturlig stemme.

Verdens første Own Voice Processing (OVPTM) øger den spontane accept af egen stemme med 80% hos de utilfredse høreapparatbrugere*

** 2017 ”OVP Studie” foretaget af University of Northern Colorado for at undersøge virkningen af OVP (Own Voice Processing) på spontan accept efter grovindstilling af høreapparatet. Flere detaljer her: www.signia-pro.com/ovp-study

Signia Nx – Replicating Nature

Signia-Nx_Dual-Processing_visual_1248x1000px

Nyheden med helt naturlig egen stemme

Som tilpassere tilstræber vi at give brugere en lyd, der opfattes så naturlig som muligt. Hørbarhed og naturlig stemme er helt grundlæggende for accept af høreapparatet ved tilpasningen. Alligevel bryder mange brugere sig ikke om lyden af deres egen stemme.

Signia Nx er den første og eneste platform med en rigtig løsning på problemet med egen stemme. Kun ved at kombinere hørbarhed og naturlig egen stemme opnås brugerens accept ved tilpasningen.

Nx står for Natural experience eller på dansk: naturlig lyd.

Læs mere

Den mest avancerede lydbehandling nogensinde

Ud over at forbedre brugerens opfattelse af egen stemme sørger Ultra HD e2e også for at de binaurale retningsmikrofoner giver krystalklar taleforståelse og en naturlig lyd i alle lyttesituationer – også de mest støjende.

Læs mere
Signia-Nx_Soundscape_visual_1248x1000px
Signia-Nx_Connectivity_visual_1248x1000px

Enestående hørelse og Bluetooth

Kun Signia høreapparater giver en naturlig egen stemme med audiologi uden kompromis og direkte streaming. På grund af det lave strømdræn kan Signia som den eneste tilbyde et trådløst system, der arbejder hele tiden og kombinerer Bluetooth-forbindelse med Ultra HD e2e.

Læs mere

Signia TeleCare for en vellykket afprøvning

Signia TeleCare og myHearing App vejleder brugeren igennem afprøvningen. Den prisbelønnede App* giver enklere adgang til hjælp fra databasen – høreklinikken er så at sige med i lommen.

TeleCare 3.0 introducerer fuld live fjernjustering, så tilpassere kan fjernjustere brugerens høreapparater i de lydsituationer, hvor apparaterne reellt anvendes. Det har aldrig været nemmere at sikre en god afprøvning af høreapparaterne. Du kan i virkeligheden lave et virtuelt hjemmebesøg direkte fra din høreklinik hos brugeren.

 

Læs mere
Signia-Nx_acoustician-notebook-video-chat_1248x700px

REPLICATING NATURE.

De nye høreapparater fra Signia

Silk Nx

En diskret i-øret apparat, der kan tilpasses med det samme.

Læs mere

Pure Charge&Go Nx

Den mest naturlige egen stemme kombineret med genopladelighed.

Læs mere

Pure 312 Nx

Giver en klar og farverig lyd selv i støjende omgivelser.

Læs mere

Pure 13 Nx

Giver en klar og farverig lyd og den længste direkte streaming forbindelse på markedet i dag

Læs mere

Motion 13 Nx

Giver en klar og farverig lyd i et fleksibelt høreapparat.

Læs mere

Signia Nx på EUHA 2017