X

Med sin diskrete størrelse, nemme tilpasning og enestående lydkvalitet giver Silk Nx en naturlig lytteoplevelse.

Silk Nx er det eneste ’ready-to-wear’ CIC med Ultra-HD e2e for uovertruffen trådløs binaural behandling. Apparatet er endda 20% mindre end den kendte Silk primaxTM! De fleksible Click Sleeves i blød silikone gør det muligt at tilpasse Silk Nx med det samme helt uden ventetid, så brugeren kan afprøve apparaterne med det samme.

Og for brugere med et døvt øre (eller næsten døvt øre) på den ene side er CROS Silk Nx en meget diskret løsning – det er endda verdens første CROS CIC-høreapparat.

Silk Nx kan bruges sammen med vores touchControl App for en meget diskret fjernbetjening af høreapparaterne. De kan også desuden bruges med TeleCare, der giver brugeren en nemmere opstart med de nye apparater.

 

Vigtigste egenskaber

  • Ultra-HD e2e giver uovertruffen taleforståelse og den mest naturlige lyd
  • Click Sleeves til hurtig og let tilpasning
  • 20% mindre end Silk primax
  • Næsten usynligt – fuld diskretion
  • Binaural OneMic-retningsbestemmelse

Silk Nx i korte træk

Loading...

Tilbehør

touchControl App

Et tryk er alt, der kræves.

Signias touchControl App™ giver brugerne mulighed for at betjene deres høreapparater fra en Android- eller iOS-smartphone på en diskret måde – uden nogen form for mellemled.
Appen kan downloades gratis i Google Play eller Apple App Store.

Download touchControl App

Apple-App-Store-Badge_en_300px

google-play-badge_en_300px

miniPocket

Diskret fjernbetjening

Den perfekte løsning, hvis du ikke har en smartphone og alligevel ønsker diskret justering af høreapparaterne. Pålidelig og nem at anvende og ikke større end at man kan have den i en nøglering.

Click Sleeves

Hurtig udskiftning

Click Sleeves kan nu også bruges til Signia primax RIC-høreapparater. Den nye akustiske kobling giver forbedret stabilitet mod tilbagekobling, enestående bærekomfort og fastholdelse i øret samt mulighed for instant fit.

Click Sleeves tilpasser sig nemt ørets form, og de superbløde standard-silikonepropper sikrer en høj grad af komfort og sidder godt og sikkert i øret.

Click Sleeves fås i en lukket og en ventileret version samt i fire forskellige størrelser (xS, S, M og L), som passer til næsten alle ører og alle audiologiske behov.

Click Sleeves er ikke kun til ITE, men alle Signia Nx og primax RIC høreapparater.

Silk Nx FAQs